Houzz Logo Print
  1. Exteriores
  2. Terrazas
  3. Estilo: Retro

2.495 ideas para terrazas retro

Shangrila - Marin County, CA
Shangrila - Marin County, CA
BK Interior DesignBK Interior Design
This space is perfect for entertaining! When the owners originally moved in, this deck was not here. There were several steps down from the kitchen door, and the stone slabs were a toe-stubbing minefield. We added the deck and designed it perfectly for entertaining. Since we had several large pine trees removed from the property, we increased sun exposure creating a need for more shade. We had this awning custom made by PJ Canvas in Santa Rosa, CA. The awning tucks neatly under the roof of the house during the rainy months.
Lafayette Mid Century Modern Remodel
Lafayette Mid Century Modern Remodel
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
The owners of this property had been away from the Bay Area for many years, and looked forward to returning to an elegant mid-century modern house. The one they bought was anything but that. Faced with a “remuddled” kitchen from one decade, a haphazard bedroom / family room addition from another, and an otherwise disjointed and generally run-down mid-century modern house, the owners asked Klopf Architecture and Envision Landscape Studio to re-imagine this house and property as a unified, flowing, sophisticated, warm, modern indoor / outdoor living space for a family of five. Opening up the spaces internally and from inside to out was the first order of business. The formerly disjointed eat-in kitchen with 7 foot high ceilings were opened up to the living room, re-oriented, and replaced with a spacious cook's kitchen complete with a row of skylights bringing light into the space. Adjacent the living room wall was completely opened up with La Cantina folding door system, connecting the interior living space to a new wood deck that acts as a continuation of the wood floor. People can flow from kitchen to the living / dining room and the deck seamlessly, making the main entertainment space feel at once unified and complete, and at the same time open and limitless. Klopf opened up the bedroom with a large sliding panel, and turned what was once a large walk-in closet into an office area, again with a large sliding panel. The master bathroom has high windows all along one wall to bring in light, and a large wet room area for the shower and tub. The dark, solid roof structure over the patio was replaced with an open trellis that allows plenty of light, brightening the new deck area as well as the interior of the house. All the materials of the house were replaced, apart from the framing and the ceiling boards. This allowed Klopf to unify the materials from space to space, running the same wood flooring throughout, using the same paint colors, and generally creating a consistent look from room to room. Located in Lafayette, CA this remodeled single-family house is 3,363 square foot, 4 bedroom, and 3.5 bathroom. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, Jackie Detamore, and Jeffrey Prose Landscape Design: Envision Landscape Studio Structural Engineer: Brian Dotson Consulting Engineers Contractor: Kasten Builders Photography ©2015 Mariko Reed Staging: The Design Shop Location: Lafayette, CA Year completed: 2014
Total Home Rehabilitation of , Denver, CO
Total Home Rehabilitation of , Denver, CO
KE Design Group, Inc.KE Design Group, Inc.
A sleek front door and new courtyard fence add some much needed privacy and style to this mid century home. The horizontal lines of the fence and front door windows echo the horizontal lines used throughout the house. Photo by Adrian Kinney
Mid Century Modern - Eichler Renovation
Mid Century Modern - Eichler Renovation
Urbanism DesignsUrbanism Designs
Atrium - AFTER
Foto de terraza vintage de tamaño medio sin cubierta en patio
Mid Century Portland
Mid Century Portland
risa boyer architecturerisa boyer architecture
Lincoln Barbour
Imagen de terraza retro de tamaño medio en patio trasero y anexo de casas con brasero
Uday Villa
Uday Villa
Rohit Bhoite House of DesignRohit Bhoite House of Design
A house is one’s sanctuary of dreams, emotions & hope. And what better way to bring this etymology to life than a home that expresses just this. Drive down about hundred kilometers off the coast of the bustling city of Mumbai and nestled amidst the Sahyadris Mountains, is interior designer Rohit Bhoite’s recent heartfelt project. When he was approached for the Linear House Project, it was simply barren land and the creative brief was to design a space that reflected the diverse yet cognitive personalities of the home owners keeping in mind that it had to be kid friendly too. From the day Rohit’s team started ideating and drafting their initial thoughts to where the complete home stands today, its been an overwhelming and fulfilling journey of over two years. Layout orientation diagrams and computer simulations where discussed with the homeowners, iterated and concluded with great detailing, keeping in mind the philosophy and personas of all. The pristine architectural structure, pool deck, landscaping, interior design and execution, each aspects of the project had been well planned and executed with timelines. Nature and urban contemporary visuals had to blend extremely well into each other. It was the perfect opportunity to create an abode of tranquility with a colour palette of industrial shades with earthy hues and tones that evoke a sense of clam. Overlooking the expansive mountain range the house was designed in a horizontally stretch with the living room & dining being placed right in the centre as the focal point where family and friends would love to spend time together. The two master bedrooms fondly knows as the Black and White rooms put at extreme ends. There is also a kids room and a guest bedroom apart from the comprehensive kitchen. The living space practically has no walls but folding shuttered glass paned French windows on custom designed track channels that allow them to fully open up on both sides. One side being the landscaped lawns and the other being the pool and the barbeque gazebo. The idea was that one can embrace the feeling of sitting outdoors even while inside the leisure of the living room… literally re-creating an inside out look. The flooring selected was a blended ash grey shade with Diesel tiles to offset with the industrial feel. The chalet style sloping pitched roof is as capacious with an 18 feet height at its highest point in the center running through the entire living and dining area. Walls were hand crafted in textured grey and subway tiles as one of the highlighters, with the couch in pure linen fabric and relaxed rattan wicker chairs to offset the colours of the walls. Planters that are about nine feet in height were placed strategically. The icing on the cake was the handmade glass mesh chandelier discovered by Rohit on one of his travels and literally an instant hit with the home owners too. Apart from this, canescent lighting has always been a must have on his projects. He strongly recommends this offering to his clients at most times. The dining table is a solid wood plank and polished off in a complimenting natural wood tinge with a clear glass bottom to ensure that the dimensional view of the house does not get blocked. It is fondly known as the floating table in the family! Geometry with tiles and forms has been a focal point in Rohit’s structural designs, especially when it comes to bathrooms. The powder bathroom is a classic example of just that with extensive use of hexagonal tiling. A custom granite sink with brass details around the periphery and edges of the mirror is the focal point and forms the visual balance of the small yet utilitarian space. There are 4 bedrooms to the Uday Villa. Two Master bedrooms, one kids room and a guest room. One bedroom which the team terms as ‘His Black Room’ was designed simply to the preference of the gentleman and ‘Her White Room’ designed to the choice of the lady of the house. The black and white room have the same layout but are situated at both the extreme ends of the house, each overlooking the greens and the azure pool with tall glass retractable French top to bottom windows. The black room has a beautiful choice of natural hues of deep and tan browns, greens and a grey concrete wall giving the room an industrial look. The opposite wall holds the much loved yet tricky to use aluminium checked Tiles. Polished kadappa (slate) flooring holds the visual identity together and almost completes the look of the black shera(cement) board panel with a deep wooden texture. A tan cosy corner chair, which happens to be one of Rohit’s steals while scouting for local designer portfolios, at the rear end; Adds to the eccentric highlight that you see in the other details as well, such as the bed frame and the word work around the room. A metal mesh light weight glass tube adds a fantastic delicate highlight almost completing the room to perfection. Apart from keeping the bathroom clutter free, practical and trendy, it incorporates the palette of the room, here as well with brass detailing, Diesel tiles and fittings in a clean and trend setting chrome finish. The white room made to the choice of the lady of the family, has a strong feminine voice yet keeps to the integrity of Rohit’s design style. The walls are textured with concrete finish light grey colour with Diesel tiles and the ceiling is masked with shera board in an ash wood shade. The industrial looks is softened with a smart chic choice in upholstery to add warmth. A signature Rohit Bhoite custom designed four poster urban bed with light sheers was a mush have for the lady in the house and it was honoured. It was created in house from scratch and holds a natural veneer polish. To offset the industrial grey, earthy tones of greens were used by way of planters and browns in the carpet. The bathroom door adds a touch of nature to the entire space. The pendant & ceiling light fittings have a touch of brass to compliment the room and add finesse. The bathroom was designed with granite and hued concrete that supports the industrial tone of design language that Rohit is trying to bring about to the project. The kids room is a eclectic blend of yellow, grey and tan brown. The little home owners insisted on slumber party bunk beds and given this fun brief, custom made beds were designed with a height of 15 feet so they do not need to bend over or have heads hitting the roofs when at play. The lights form yet another highlight of this room, that juxtapose floating cloud formations, symbolizing ideas that can creatively flow in thin air. Cement tiles in the flooring, textured walls and fabrics in earthy tones truly complete this room. Shades of blue are the highlight of the guest room. The angular yet non symmetrical geometric patterned flooring offsets the colour tones of the custom-made bed, the head board and the roof. Concrete tiles form the base and the half and half wall , cuts the monotony of a plain white wall that runs across the length and height of the room. The colours of the room spill over the bathroom with the coloured concrete walls and flooring. The raw look with refined designer fittings was Rohit’s way of incorporating technique into his art form. The pool being a highlight for the kids in the family, was designed in the length of 15 mts. x 5 meters to cover the exact expanse of the house, so it is visible not only from the living and dining areas, but also both the black and white rooms at both ends of the constructed structure. There is a practical and aesthetically clear glass porch with matt black gazebo work where the open to air bar, BBQ grill and open to air outdoor furniture has been placed for outdoor dining on a beautiful winter day or a hot summer evening. The family hopes to spend much of their time here as the kids love to make a splash on most days. The landscape design holds a special place for Rohit. This was a design avenue he had been assigned for the very first time. With a lot of in-depth research about flora and fauna with climate durability in mind, the plan was all about juxtaposing natural elements with the existing rock formations originally found in the same space as discovered. Everything was designed around the original being of these mini boulders to represent his ideology of aligning it all into a beautifully orchestrated form without having to compromise on the integrity of the design planned. To finish off the project Rohit and the home owners added the final touches to the bold hues with customized furniture elements, paintings and eye-catching curios from all across the world. A dream realized… an idea fulfilled… a happy family.
House // TW
House // TW
M Gooden DesignM Gooden Design
Photo: Roy Aguilar
Foto de terraza retro grande sin cubierta en patio trasero con chimenea
Beech Knoll
Beech Knoll
Trinity Builders & Design, Inc.Trinity Builders & Design, Inc.
Imagen de terraza retro grande sin cubierta en azotea
Mountview
Mountview
Benedict DesignBenedict Design
Photographer: Mitchell Fong
Foto de terraza vintage grande en patio trasero con toldo
The Greenhills House
The Greenhills House
Turn DesignTurn Design
Deck Built Photo
Modelo de terraza vintage grande sin cubierta en patio trasero
San Jose Eichler
San Jose Eichler
BLAINE architectsBLAINE architects
Jean Bai, Konstrukt Photo
Foto de terraza vintage pequeña en patio trasero y anexo de casas
Secured Custom Steel Framed Gates with Slab Accent Garden Wall
Secured Custom Steel Framed Gates with Slab Accent Garden Wall
Fusion Metal DesignsFusion Metal Designs
This decorative garden panel was custom fabricated with a steel frame and wood inlay. A flower bed and tree surround were added allowing space for spring colors and herbs. Western Red Cedar was sealed and stained with a rich color to compliment the Satin Black powder coated frame. Designed with the future in mind, the wood can be easily removed by one of our skilled installers if there's any need for refinishing, restyling, or through access.
Bridle Trails Remodel
Bridle Trails Remodel
SHED Architecture & DesignSHED Architecture & Design
Mark Woods
Foto de terraza vintage grande en patio trasero y anexo de casas
Grey Lynn
Grey Lynn
Rogan Nash Architects LtdRogan Nash Architects Ltd
Simon Devitt
Diseño de terraza vintage de tamaño medio sin cubierta en patio trasero con cocina exterior
Well Traveled Modern
Well Traveled Modern
UserUser
Cantilevered cypress deck floor with floating concrete steps on this pavilion deck. Brandon Pass architect Sitework Studios
Imagen de terraza vintage grande en patio delantero con losas de hormigón, pérgola y jardín de macetas
Kensington Mid-Century Addition/Renovation
Kensington Mid-Century Addition/Renovation
Balodemas ArchitectsBalodemas Architects
Anice Hoachlander, Hoachlander Davis Photography
Modelo de terraza vintage de tamaño medio en patio delantero y anexo de casas con adoquines de hormigón
Classic Lounge Chair & Ottoman  by Manhattan Home Design
Classic Lounge Chair & Ottoman by Manhattan Home Design
Manhattan Home DesignManhattan Home Design
The Eames Lounge Chair is one of the most famous mid-century modern pieces. Our Eames lounge chair replica is a Vitra replica. Its form and functionality have made it one of the most sought after pieces in modern history. This iconic design can be found in popular films, television shows, businesses and in thousands of residences across the globe. Its original designers, Charles and Ray Eames, had intended to give it the look and feel of a well worn first baseball mitt. It led to the creation of the Manhattan Home Design Lounge Chair and Ottoman, featuring your choice of multiple leather finishes, high density cushions and imported veneers. Whether you are craving that Mad Men look, or are looking to outfit your living room with a modern design, the Manhattan Home Design Lounge Chair is the right choice for you. Specifications: What makes the Manhattan Home Design Lounge Chair so special? This premium Manhattan Home Design Lounge Chair is the creme de la creme when it comes to style and comfort. Each of our leather options offer an incredibly supple texture, and develops a wonderful softness over time. Knowing that it will age like wine makes the lounge chair a brilliant investment for your home or office.

2.495 ideas para terrazas retro

1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.