The Vermont Street Project

This studio in Portland, Oregon houses our West Coast operations team. The space is abundant with reclaimed
wood from our sister company Pioneer Millworks. Plank flooring, a walnut slab table, industrial salvaged timber frame, built-in cabinetry, and the softwoods tongue-and-groove ceiling, all come with past lives in agriculture or industry. The post-modernist design suggests timber work in a different genre, balancing classic shed lines, a living roof, and rugged tactile finishing elements. Designed as an accessory dwelling unit (ADU), the space is office, showroom, wood shop, and even guest quarters.

Photos: (C) Loren Nelson Photography

Ejemplo de sala de estar contemporánea con paredes beige y suelo de madera oscura —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

gary_whitcomb16
Gary Whitcomb se ha añadido esto a Gary's ideas 27 de diciembre de 2020

Dark beams fir trim do not like

Salas de estar con colores similares
Peponi Pine Lodge
Maison M - Biaudos
The Cabin By The Lake
A Classic CT Home with a Modern Flair
CORTINA MELERES
Luxury Smart Home
Multi Color Maple Cabinetry
Upper Reading Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.