Palo Alto Eichler Major Remodel

Closeup view of the family room from the backyard. Floor to ceiling windows allow maximum light and a feeling of openness that brings the outside in. All new trims, baseboards and doors in the redone family room. All new, modern lighting was installed. Heated du chateau flooring was added. The fireplace was reconfigured to allow for a wide-screen TV on the family room side of this vaulted, open space.
Bruce Damonte Photography

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

kl_kokololo
KL Koko Lolo se ha añadido esto a guest bedroom / tv room 24 de julio de 2014

comfy sofa and simple line room, sofa facing tv

Salas de estar con colores similares
Stadthaus in Hamburg
Washington DC Home
Great Room
Hawaii Oceanview
Bison
The Flats
Harbourage Isle
Libreria Porte a bilico
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.