Transitional Remodel with Geometric Trim

Behind the hidden bar is the family room. Previously the window on the left was closed in with a bookshelf, however we stripped away the shelving and fireplace- giving the space a more modern look and balancing the space with two window that overlooked the water; both of which now have window seats for the dogs to lay on.

photo credit: Peter Obetz

Modelo de sala de estar tradicional renovada, grande, con paredes azules, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra, televisor colgado en la pared y suelo de baldosas de porcelana —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salas de estar con colores similares
Lake Almanor Traditional
Transitional Family Room in Dallas, TX
Hampshire Farmhouse
Caledonia Street
SOHO LOFT
Sims Hilditch, Mill House
Upper East Side Luxury Apartment
The Nook
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.