Memorial - Facelift

Originally the center room with three panel sliding door was a two story space with flat roof. The roof leaked causing damage to the interior drywall, floors, and structure. By removing the ill-used volume we improved the homes aesthetic and reduced the maintenance issues. The space is now a multipurpose sun room for reading, studying, or family time.
Photos by: Alex Barber

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Memorial - Facelift
Larchmont - Farmhouse Style
Modern Farmhouse
Expanding
Memorial - Facelift
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.