Make It So

Designed for a family with four younger children, it was important that the house feel comfortable, open, and that family activities be encouraged. The study is directly accessible and visible to the family room in order that these would not be isolated from one another.

Primary living areas and decks are oriented to the south, opening the spacious interior to views of the yard and wooded flood plain beyond. Southern exposure provides ample internal light, shaded by trees and deep overhangs; electronically controlled shades block low afternoon sun. Clerestory glazing offers light above the second floor hall serving the bedrooms and upper foyer. Stone and various woods are utilized throughout the exterior and interior providing continuity and a unified natural setting.

A swimming pool, second garage and courtyard are located to the east and out of the primary view, but with convenient access to the screened porch and kitchen.

Foto de recibidores y pasillos minimalistas, grandes, con paredes blancas, suelo de madera clara y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

michelle_brown61
Michelle Brown se ha añadido esto a Wish List 1 de enero de 2018

I like how this creates a good visual from both stories

italiancat
italiancat se ha añadido esto a entry/hall/detail 7 de febrero de 2013

bubble light is so cool... bathroom?

Fotos en Make It So

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.