rardostudio

New villa Design in Sitges, Barcelona

RARDO - Architects
el último mes

The horizontal plane of this veranda of this new house is arranged to create the much needed shade from the sun, typical of the traditional mediterranean architecture, this time composed by a timeless language of concrete and Stone.
These simples lines create a play of shadows and light that frame the intimate views of this house's private garden and pool.
This family villa gives shade and shelter to its inhabitants that have asked us to create a play of simple yet elegant volumes, but most importantly, that would perfectly merge with the surrounding landscape.
Hope you like this project. More coming soon.
#sitges #design #architecture #barcelona #castelldefels #rardoarchitects
https://www.instagram.com/rardoarchitects/



España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.