SSK Residence

The SSK Residence involved the renovation and extension to a single storey Californian Bungalow in Caulfield North.

In order to unlock the under-utilised and removed back yard of the North facing suburban block a new wing was proposed to allow the main living and dining areas to engage directly with the back yard and free up space in the existing house for additional bedrooms, bathrooms and storage.

The extension took the form of a north facing barn that allowed the large room to be visually, yet unobtrusively divided into the two functional zones; living and dining.
The ceilings that frame the 2 spaces allowed the extension to be nestled into the corner of the site against the side boundary to maximise the outdoor area and prevent over shadowing to the southern neighbours back yard.

Photographer: Jack Lovell

Imagen de cocina comedor minimalista con salpicadero verde, electrodomésticos de acero inoxidable, una isla, armarios con paneles lisos y puertas de armario blancas —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 1 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

webuser_799108195
Jess Deng se ha añadido esto a My ideas 8 de octubre de 2020

This is neutral, which we like, but a bit too bland

Fotos en SSK Residence

Cocinas con colores similares
W/U
HOMEWOOD RESIDENCE
Platt Park New-Build
В гостях: Интерьер с торшером-«рогом» и «окном радости»
Beautiful Blue
Sugar Cookie
Cala Mondragó - Mallorca 2014
Traditional Kitchen
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.