Relaxing Living Orangery, Hampshire

It is always a pleasure to work with a customer with impeccable taste in contemporary interiors and this project was no exception.

The orangery forms a seamless addition to the customer’s home, with a solid brick wall at one end giving the feel and impression that it has always been there. The French Doors afford easy access to the patio area and well-tended garden.

The large lantern roof is the centrepiece of this design and ensures a huge amount of natural light is allowed in throughout the day – the requirement to let in more light into the home is a regular request from our customers and something our designers will cover during the complimentary home design visit.

The light tone wooden flooring adds a natural feeling to the new extension, continuing from the main house itself, with the coffee table and lamp tables further complemented this look.

The additional floor space created has allowed room for a grand, three-seater sofa and two occasional sofas, in different contemporary shades of grey.

The orangery has now become the room the customer spends most time in at home – from relaxing into the evenings or entertaining friends and family.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Galerías con colores similares
Private Residence
EXTERIORS
Barnes
Santa Barbara
Maison Suresnes
Rénovation d'une maison en meulière
Modern Ranch
Impressive Dining Conservatory
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.