PolishedGarage

This 5,000 square-foot project consisted of a new barn structure on a sloping waterfront property. The structure itself is tucked into the hillside to allow direct access to an upper level space by driveway. The forms and details of the barn are in keeping with the existing, century-old main residence, located down-slope, and adjacent to the water’s edge.

The program included a lower-level three-bay garage, and an upper-level multi-use room both sporting polished concrete floors. Strong dedication to material quality and style provided the chance to introduce modern touches while maintaining the maturity of the site. Combining steel and timber framing brought the two styles together and offered the chance to utilize durable wood paneling on the interior and create an air-craft cable metal staircase linking the two levels. Whether using the space for work or play, this one-of-a-kind structure showcases all aspects of a personalized, functional barn.

Photographer: MTA

Diseño de escalera en L, industrial, grande, sin contrahuella, con escalones de madera —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

mashbell
mashbell se ha añadido esto a mashbell's Favorites 28 de marzo de 2018

more industrial going to rec area

______________94186
ООО "Геон" se ha añadido esto a Идеи ______________94186 3 de marzo de 2018

лестница из швеллера (или балки)

Escaleras con colores similares
Элегия
Townhouse Renovation in San Diego
Chanin Residence
Miami Beach Residence 2
モダン 階段
Firstview Dr.
River Run
Newport Beach Residence
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.