Oakfield House, Malvern

DINING AREA. This Malvern cottage was built 10 years before we began work and lacked any character. It was our job to give the home some personality and on this occasion we felt the best solution would be achieved by taking the property back to a shell and re-designing the space. We introducing beams, altered window sizes, added new doors and moved walls. We also gave the house kerb appeal by altering the front and designing a new porch. Finally, the back garden was landscaped to provide a complete finish.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 12 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

carmenvn
carmenvn se ha añadido esto a Lovell 13 de junio de 2021

Like the display but more clean

Comedores con colores similares
dining room
My Houzz: Casual Elegance in a California Beach Home
Dining room
Contemporary Dining Room
Atlanta Residence
Family kitchen
Warme Farben und massives Holz im Esszimmer
European Apartment
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.