New Westminster Garden Suite Refresh

The brief was to provide more storage and display space for my client's favourite things while providing a comfortable spot for TV viewing and visiting. New light-coloured furniture and smokey blue-green walls brought the level of colour and contrast down while a new area carpet pulled the space together and created a textural contrast to the tile on this hydronically heated floor. The wire and glass coffee tables are light enough to move easily and keep the space feeling open.

Imagen de salón abierto, contemporáneo, pequeño, con paredes azules, suelo de baldosas de cerámica, todas las chimeneas, marco de chimenea de piedra, televisor independiente y suelo blanco —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Salones con colores similares
Rittenhouse Square Modern
KA2 - Neubau eines Ferienwohnhauses
Beach House on Long Island
Dreams Made of Sand, Sun and Surf
Bondi Apartment Renovation #2
Friedman
Beach House
KA2 - Neubau eines Ferienwohnhauses
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.