1. Recibidores y pasillos
  2. Color: Azul

499 ideas para recibidores y pasillos contemporáneos azules

Country Estate
Country Estate
S. B. Long Interiors
Photographed by John Gruen
Ejemplo de recibidores y pasillos contemporáneos con paredes grises, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Contemporary Hall
Contemporary Hall
Modelo de recibidores y pasillos contemporáneos, grandes, con paredes blancas, suelo de baldosas de porcelana, suelo negro y cuadros
Bridge lighting
Bridge lighting
186 Lighting Design Group - Gregg Mackell
This home's bridge was illuminated from a lensed linear in-floor light strip to keep the ceiling clean. From the exterior, warm glows reflect off the wood ceiling from an invisible source. When crossing the bridge the singular linear source creates an unexpected connection between the master wing and the main house. Architect:Tom Cole of Points West Architecture and Land Group, Vail, Colorado Interiors: Robyn Scott Interiors Key Words: Bridge, Lighting, Bridge Lighting, Contemporary Lighting, mountain contemporary lighting, lighting design, professional lighting design, professional lighting designer lighting, lighting designer, wood ceiling lighting,light wash, light, modern, mountain contemporary, mountain contemporary, mountain contemporary, modern lighting, modern floor lighting, modern bridge lighting, contemporary bridge lighting, hallway lighting, contemporary hall lighting, contemporary hallway lighting, modern bridge, contemporary bridge, contemporary bridge lighting
Renovation of Large Arts & Crafts Family Home - Entrance Hallway
Renovation of Large Arts & Crafts Family Home - Entrance Hallway
Llama Architects
Working with & alongside the Award Winning Janey Butler Interiors, on this fabulous Country House Renovation. The 10,000 sq ft House, in a beautiful elevated position in glorious open countryside, was very dated, cold and drafty. A major Renovation programme was undertaken as well as achieving Planning Permission to extend the property, demolish and move the garage, create a new sweeping driveway and to create a stunning Skyframe Swimming Pool Extension on the garden side of the House. This first phase of this fabulous project was to fully renovate the existing property as well as the two large Extensions creating a new stunning Entrance Hall and back door entrance. The stunning Vaulted Entrance Hall area with arched Millenium Windows and Doors and an elegant Helical Staircase with solid Walnut Handrail and treads. Gorgeous large format Porcelain Tiles which followed through into the open plan look & feel of the new homes interior. John Cullen floor lighting and metal Lutron face plates and switches. Gorgeous Farrow and Ball colour scheme throughout the whole house. This beautiful elegant Entrance Hall is now ready for a stunning Lighting sculpture to take centre stage in the Entrance Hallway as well as elegant furniture. More progress images to come of this wonderful homes transformation coming soon. Images by Andy Marshall
Coates Place
Coates Place
Mr Buckley Interiors Ltd
Main hallway with artwork from Parra & Gosia Walton and the first rug designed by Mr Buckley for cc-tapis. Green chair by Vico Magistretti for Artemide. Lighting by Erco. Radiator by Tubes Radiatori.
Treetops House
Treetops House
Specht Architects
Treetops House The Treetops House is a renovation and major expansion of a 1955 suburban ranch house. The project presented some interesting questions of preservation vs change, as well as a compelling story of dealing with a challenging (and ultimately rewarding) site. The original house was very typical for its time and place—a sprawling single-story, fairly nondescript affair that had small windows, and was clad entirely in Texas limestone. Our challenge was to turn this into a modern house that was open, bright, and inviting, while not completely obliterating all traces of what had existed before. Part of our philosophy is that elements of the history of a place be retained and incorporated into any new design. There are characteristics of almost any design, regardless of how banal, that embody memories and a sense of neighborhood. We feel that preserving these adds depth to any new intervention. With the Treetops House, we largely maintained the entire limestone perimeter wall, and used it as a heavy plinth on which a new second level was added. The new upper level features large frameless glass windows and is filled with light. The interior was opened up to create double-height spaces that bring this light from above and into the center of the house. The new composition is one which is clearly of its time, but also respects and reflects the time and place in which the original house was created. The house is on a site that straddles a fault in the limestone base strata below. Water continuously flows up through this fault and flows out onto the property. The original 1955 house featured a foundation with extremely deep concrete piers that allowed the house to bear on more stable strata far below the surface. Given that building new piers was cost-prohibitive, we did not expand the house’s footprint at all, but cantilevered the new second level out from the existing structure. This strategy not only allowed for the house to be within budget, but also gave it a distinctive dynamic expression. The different materials and profiles of the first and second floors emphasize the house’s horizontality and create another kind stratum that is visual and expressive. Inside the house, a double-height entry hall features stairs that lead up to the second-level main living space. The perimeter of this space is made up of frameless glass is set atop a continuous planter wall that provides a green foreground to the treescape beyond. Large overhangs provide shade at all times of the day, and the surrounding cladding of charred cypress prevents glare and adds a textural counterpoint. Other features include a large kitchen with countertop-height serving windows that open out onto a pool terrace and entertaining area, as well as unique built-in storage and display elements.Landscaping is entirely comprised of native grasses and other low-maintenance plantings. Architect: Specht Architects Contractor: Spencer Construction Photography: Casey Dunn
Hampstead Manor- Electric Blue Oasis With Botanical Feel
Hampstead Manor- Electric Blue Oasis With Botanical Feel
House of Sui Sui Interiors
A jewelled coloured thread leads you from room to room. Upon entering, you are greeted by an electric blue oasis, tropical botany and hand selected local art.
Семейный лофт на Садовом
Семейный лофт на Садовом
Quatrobase Studio
Imagen de recibidores y pasillos actuales con paredes marrones, suelo marrón y madera
Contemporary Hallway Design, Dark Wood Floors
Contemporary Hallway Design, Dark Wood Floors
W.C. Meek Design and Construction Ltd.
Foto de recibidores y pasillos contemporáneos, de tamaño medio, con paredes blancas y suelo de madera oscura
Modern House
Modern House
Element Design Group
Diseño de recibidores y pasillos actuales, de tamaño medio, con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
condo renovation
condo renovation
mark gerwing
sliding and swinging louver panels for privacy and light panels by Kestrel Shutters Contractor: Cottonwood Custom Builders
Foto de recibidores y pasillos contemporáneos con paredes azules
Edwardian House Fulham
Edwardian House Fulham
EMR Architecture
SEE MORE projetcs on www.emrdesign.co.uk David Butler photos
Kent Lake House
Kent Lake House
Amy Lau Design
Fall tones of russet amber, and orange welcome the outdoors into a sparkling, light-filled modernist lake house upstate. Photography by Joshua McHugh.
Our Work
Our Work
mr alex TATE
Foto de recibidores y pasillos actuales con paredes azules, suelo de madera clara, suelo marrón y cuadros
Glass Balustrade to the existing stairs,top landing and mezzanine floor.
Glass Balustrade to the existing stairs,top landing and mezzanine floor.
Railinglondon ltd
This top mount balustrade was installed to the existing stairway and mezzanine floor. A combination of timeless glass and contemporary stainless still did a great job, keeping the house bright and classy.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.