Foto de perfil de GARCIA-FRAILE ARQUITECTURA

GARCIA-FRAILE ARQUITECTURA

Sobre nosotros

Som un estudi d'arquitectura ubicat a Barcelona, jove i amb empenta, format per un equip professional, flexible i polivalent. El rigor tècnic i la creativitat són els nostres valors fonamentals.

Servicios prestados:

La nostra pràctica professional abasta tot tipus de serveis arquitectònics, des de la realització de projectes d'obra nova, interiorisme, rehabilitacions i reformes estructurals fins a la redacció de dictàmens pericials i judicials, informes tècnics d'edificació, taxacions, certificats d'eficiència energètica i cèdules d'habitabilitat.

Zonas de trabajo

Arreu de Catalunya

Información profesional:

Web: www.garciafraile.com Email: info@garciafraile.com Tel: (+34) 93 408 20 28 Arquitectes col·legiats al COAC (Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya) Membres de l'AAEPFC (Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials i Forenses de Catalunya)

Volver a la navegación
Volver a la navegación

Valoraciones

Tú podrías ser la primera persona en valorar a GARCIA-FRAILE ARQUITECTURA
Selecionar puntuación
Contactar a GARCIA-FRAILE ARQUITECTURA
c/ Espronceda 362-364. Entlo 3ª
08027
Barcelona
España
Coste de trabajo medio 1.200 € - 15.000 €
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.