clcp

Heat from kamado

Clinton Lawgun
hace 7 años
How does the unit cope with the heat from the kamado, especially when bring used at high temperatures?
Grill & Chill Table for Kamado Joe & Big Green Egg · Más información

Comentario (1)

  • PRO
    Rustic WoodWorx
    hace 7 años

    We haven't had any issues in 4 years, but we also safeguard by using water based stain/sealant and allowing 1", or more if preferred, of space between the wood and grill. Ceramic also doesn't get nearly as hot on the outside as metal grills do. Feel free to call or email with additional questions. janet@rusticwoodworx.com or 678-600-5679

    Thank you

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Houzz utiliza cookies y tecnologías similares para personalizar mi experiencia, ofrecerme contenido relevante y mejorar los productos y servicios de Houzz. Al hacer clic en 'Aceptar' confirmo que estoy de acuerdo con lo antes expuesto, como se describe con más detalle en la Política de cookies de Houzz. Puedo rechazar las cookies no esenciales haciendo clic en 'Gestionar preferencias'.