Català / Castellano JAPAN ESPAIS és una empresa d’exteriorisme especialitzada en jardineria, paisatgisme i natura. Enfocada a espais interiors i exteriors com: jardins, terrasses, balcons, petites finques forestals, interiors d’oficines... Brindem als nostres clients un tracte personalitzat, exclusiu i familiar, aconsellant, assessorant, aportant la nostra experiència i coneixements i sobretot transformant les seves idees en realitat i treballant de la millor manera. I és que a Japan Espais TU ets la prioritat, no ets un número de client, ets part de la família. Oferim un servei de paisatgisme professional, i dissenyem espais fets a mida, segons el gust, les preferències i les necessitats de cada client. Valorem l’exterior com una zona de lleure i relax per gaudir-ne tot l’any, transformant terrasses i jardins en espais funcionals i únics amb personalitat pròpia. Valorem les seves necessitats, els seus gustos i les seves preferències tant paisatgístiques com econòmiques per crear jardins en harmonia amb la seva casa i el seu entorn, ja siguin rurals, urbans, privats i/o comunitaris i indiferentment de les seves dimensions, aconseguint així el millor producte final. Portem a terme la direcció, execució i seguiment de les obres siguin públiques o privades. Treballem amb els materials i la vegetació més adequats per a cada situació aconseguint l’equilibri entre la bellesa i la sostenibilitat, amb el valor afegit de la creativitat i la innovació que caracteritzen tots els nostres projectes. -- JAPAN ESPAIS es una empresa de exteriorismo especializada en jardinería, paisajismo y naturaleza. Enfocada a espacios interiores y exteriores como jardines, terrazas, balcones, pequeñas fincas forestales, interiores de oficinas... Brindamos a nuestros clientes un trato personalizado, exclusivo y familiar, aconsejando, asesorando, aportando nuestra experiencia y conocimientos y sobre todo transformando sus ideas en realidad y trabajando de la mejor manera. Y es que en JAPAN ESPAIS tu eres la prioridad, no eres un número de cliente, eres parte de la familia. Diseñamos espacios hechos a medida, según el gusto, las preferencias y las necesidades de cada cliente. Valoramos el exterior como una zona de ocio y relax para disfrutar todo el año, transformando terrazas y jardines en espacios funcionales y únicos con personalidad propia.

Servicios prestados:

Construcción de estanques, Construcción de jardines, Diseño de jardines, Diseño de tarimas, Diseño y construcción de cenadores, Huertos, Jardines de secano, Muros verdes, Paisajismo, Planos de jardines

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.