Foto de Ina&Mo Arquitectura i Interiorisme

Ina&Mo Arquitectura i Interiorisme

Guanyadora del Best of Houzz 2020Avalada per més de 4 Milions de usuaris
Descubre mi vídeo destacado
Reformes a Terrassa | Barcelona

page_type: prop_plus_profile
INA & MO posem al vostre servei una llarga experiència en el món del disseny i l'arquitectura. Som un equip jove,professional i amb idees actuals i innovadores. Us oferim : *Projectes personalitzats. *Pressupostos sense compromís. *Finançament adaptat a les vostres necessitats i possibilitats. El nostre objectiu és fer de la vostra llar un nou espai, acollidor i personalitzat, adaptant-nos a les vostres necessitats i aportant sempre la nostra empremta professional. La nostra prioritat personal és poder treballar amb vosaltres,amb total confiança,respecte i responsabilitat ja que la filosofía de la nostra manera de fer i de ser és la transparència i honestedat.
Servicios prestados:

Ampliaciones de casas, Casa a medida, Diseño de baños, Diseño de cocinas, Diseño de comedores, Diseño de despensas, Diseño de dormitorios, Diseño de entradas, Diseño de interiores, Diseño de oficinas en casa, Diseño de salones, Diseño universal, Planos para casas, Reformas de baños, Reformas de cocinas, Reformas, Diseño de espacios, Diseño de habitaciones de bebé, Diseño del cuarto de juegos

Zonas de trabajo

Terrassa, Barcelona, Mataró, Sant Cugat del Vallès, Viladecavalls

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.