INSMUN SL va ser fundada el 1976 per Josep M. Puig com a empresa d’instal•lacions elèctriques i va adoptar la denominació actual l’any 1992 amb l’aportació de nous serveis i del personal qualificat, amb la finalitat d’atendre els nostres clients: els assessorem i seguim l’evolució de les seves instal•lacions de manera coordinada amb els diferents industrials. És així que portem a terme els projectes “claus en mà” en les reformes integrals efectuades i en els diferents sectors en què operem: indústries, serveis, oficines, rehabilitacions, comunitats i molts altres, en instal•lacions sobretot al Baix Llobregat.
Servicios prestados:

Casas energéticamente eficientes, Gestión de proyectos, Instalación de chimeneas de gas, Instalación de iluminación, Protección contra el fuego, Reformas de aseos, Reformas de baños, Reformas de cocinas

Zonas de trabajo

Sant Boi de Llobregat, Barcelona, gava, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Hospitalet

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.