Foto de perfil de SERRAN i MORA arquitectes

SERRAN i MORA arquitectes

Sobre nosotros

SERRAN i MORA arquitectes és un estudi especialitzat en la rehabilitació i restauració sostenible del parc edificat, fundat l’any 2007 i dirigit pels arquitectes Judit Serran i Xavier Mora. La nostra arquitectura destaca essencialment per la qualitat en el disseny i en l’execució dels espais projectats, el respecte per l’entorn urbà on s’implanta l’edifici, el coneixement profund de les tècniques constructives i la integració de l’eficiència energètica i els processos sostenibles, sempre amb una sensibilitat especial per la conservació del patrimoni existent i de la tradició constructiva i amb el compromís de donar resposta a les demandes dels nostres clients des de la més absoluta honestedat i ètica professional. El nostre valor afegit resideix en un coneixement global de l’edifici, el que ens permet optimitzar els recursos per abaratir els costos, allargar la vida de l’edifici i garantir el màxim confort dels seus ocupants.

Servicios prestados:

Ampliaciones de casas, Bioconstrucción, Casas energéticamente eficientes, Construcción de casas, Diseño arquitectónico, Diseño de edificios, Diseño de espacios, Diseño de interiores, Gestión de proyectos, Reformas de pisos, Reformas integrales, Reformas lujosas, Rehabilitación de fachadas, Restauración de casas, Casa a medida

Zonas de trabajo

Vilanova i la Geltrú, Gavá, Viladecans, Villafranca del Panadés, San Pedro de Ribas, Sitges, Garraf, Barcelona

Volver a navegación

4 Proyectos

Gavà

Ampliació d'un Habitatge a Gavà

12 fotos
Volver a navegación

Credenciales

Volver a navegación
Volver a navegación

1 álbum de ideas

SERRAN i MORA arquitectes
08800
Vilanova i la Geltrú
Cataluña
España
Coste de trabajo medio 50.000 € - 300.000 €
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.