Proposem una arquitectura jove, sostenible, propera al client i de qualitat. Amb seu a Barcelona, Maó i l'Alt Camp, actuem arreu de Catalunya i les Illes Balears. Entenem cada projecte, al marge de la seva mida, com una oportunitat per a la millor arquitectura. Sensibles al lloc d’actuació, fem confluir la nostra experiència en rehabilitació amb una gran implicació per la sosteniblitat i l'estalvi energètic, aportant solucions i estratègies concretes en les obres que anem desenvolupant. Tot això sense deixar de banda la qualitat espaial i el benestar que ens ha d'aportar una obra una vegada finalitzada. L’estudi ha guanyat diversos concursos d'obra pública. Un d’ells, el CEIP Maria Lluïsa Serra, a Maó, recentment finalitzat; la rehabilitació de Ca n'Oliver com a Centre d’Art, també a Maó, actualment en construcció, i el tercer, el Centre de Dia a la Ctra de Sóller de Palma de Mallorca, que ho farà ben aviat. En altres ocasions hem resultat mencionats o segon classificats. En aquests moments la Reforma de la Casa Parroquial de Vila-rodona, a Tarragona, així com altres projectes d'obra privada, ocupen la dedicació del nostre estudi. També, les cases Mus-Tur, Cuadros-Vidal, Camps-Mercadal, Pons-Pons o Vegas-Quevedo, l’Escola Bressol Cap de Creus, i els Apartaments Mercadal-Orfila, entre d’altres projectes, composen el nostre currículum d’obres construïdes. La formació i divulgació són també trets característics de l’estudi. És per això que na Lis Figueras ha cursat estudis de postgrau en matèria de cooperació internacional i sostenibilitat, i ha exercit de coordinadora i ponent del Curs d’Arquitectura i Sostenibilitat organitzat pel Consell Insular de Menorca el 2010. En Toni Vidal és Màster de Teoria del Projecte per la UPC, i ha exposat la seva obra al COAIB i diverses publicacions. Actualment està cursant el doctorat a la UPC amb la tesi "Atles del Port de Maó. Un paisatge des de la col·lecció"

Servicios prestados:

Anexos de casas, Bioconstrucción, Casas energéticamente eficientes, Conservación de edificios históricos, Construcción de casas, Construcción de casas pequeñas, Construcción de estanques, Diseño arquitectónico, Diseño de baños, Diseño de cocinas, Diseño de comedores, Diseño de dormitorios, Diseño de edificios, Diseño de entradas, Diseño de interiores, Diseño de oficinas en casa, Diseño de salones, Diseño universal, Diseño y construcción de casas de invitados, Diseño y construcción de casas de la piscina, Diseño y construcción de porches, Gestión de proyectos, Instalación de ascensores, Lavabos a medida, Planos para casas, Reformas de baños, Reformas de buhardillas, Reformas de cocinas, Reformas de sótanos, Rehabilitación de fachadas, Reparación de balcones, Restauración de buhardillas, Restauración de casas, Casas a medida, Diseño sostenible, Planificación de espacios, Reformas

Zonas de trabajo

Barcelona, Tarragona, Illes Balears, Cataluña, Menorca

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.