Foto de perfil de Catala Jasek s.l Cuines Argui

Catala Jasek s.l Cuines Argui

Sobre nosotros

L'any 1989 el Sr. Antoni Merced crea la seva pròpia empresa, Català Jasek S.L., al carrer Indústria de Manlleu. L’any 1998 es trasllada a unes instal·lacions més grans ubicades al carrer Sogorb 95 de Manlleu. En aquestes instal·lacions es troba la fàbrica, les oficines i la exposició. Cuines Argui està especialitzada en mobiliari de cuina i bany, parquets, portes, mobiliari general de la casa i del negoci a mida (habitacions, despatxos, etc.). Treballem amb materials de primera qualitat per aconseguir un resultat òptim amb el pas del temps. Més de 25 anys d’experiència ens avalen.

Servicios prestados:

Acabado de armarios, Armarios de cocina a medida, Diseño de armarios, Estanterías a medida, Lavabos a medida, Montaje de armarios, Muebles empotrados a medida, Puertas de armario a medida, Puertas plegables a medida

Zonas de trabajo

Manlleu

Volver a navegación

6 Proyectos

Cocina 2

3 fotos
Volver a navegación

Credenciales

Volver a navegación
Sogorb 95
08560
Manlleu
España
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.