L'any 1989 el Sr. Antoni Merced crea la seva pròpia empresa, Català Jasek S.L., al carrer Indústria de Manlleu. L’any 1998 es trasllada a unes instal·lacions més grans ubicades al carrer Sogorb 95 de Manlleu. En aquestes instal·lacions es troba la fàbrica, les oficines i la exposició. Cuines Argui està especialitzada en mobiliari de cuina i bany, parquets, portes, mobiliari general de la casa i del negoci a mida (habitacions, despatxos, etc.). Treballem amb materials de primera qualitat per aconseguir un resultat òptim amb el pas del temps. Més de 25 anys d’experiència ens avalen.
Servicios prestados:

Acabado de armarios, Armarios de cocina a medida, Diseño de armarios, Estanterías a medida, Lavabos a medida, Montaje de armarios, Muebles empotrados a medida, Puertas de armario a medida, Puertas plegables a medida

Zonas de trabajo

Manlleu

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.