Foto de Xavier Cerdà Benguerel

Xavier Cerdà Benguerel

Valórame
Palamós
Xavier Cerdà Benguerel.Som una empresa familiar del sector de la construcció especialitzada en la col.locació de pedra natural.Feines com el revestiment de façanes,murs,escales,arcades i pilans,paviments empedrats,parets interiors,barbacoes,patis interiors, etc, tot fet amb pedra natural. Disposem d´un ampli catàl.leg fotografic on es poden veure bastantes feines maravelloses que hem fet. Em assoloit l´èxit en totes les feines fetes i amb tots els clients.Cada dia millor!.
Servicios prestados:

Anexos de casas, Cimentación, Construcción de casas, Reformas, especialista en colocación de piedra natural, colocación de piedra natural

Zonas de trabajo

Palamós, privíncia de Girona, Barcelona i Lleida

Premios:

En el sector de la premsa varem sortir a la prestigiosa revista "EL MUEBLE" del mes de setermbre del 2016 en el reportatge "Dos estilos en uno" on s´aprecien varies feines fetes amb pedra natural del país.Va ser un èxit.

1 proyecto para Xavier Cerdà Benguerel
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.