Xavier Cerdà Benguerel.Som una empresa familiar del sector de la construcció especialitzada en la col.locació de pedra natural.Feines com el revestiment de façanes,murs,escales,arcades i pilans,paviments empedrats,parets interiors,barbacoes,patis interiors, etc, tot fet amb pedra natural. Disposem d´un ampli catàl.leg fotografic on es poden veure bastantes feines maravelloses que hem fet. Em assoloit l´èxit en totes les feines fetes i amb tots els clients.Cada dia millor!.
Servicios prestados:

Anexos de casas, Cimentación, Construcción de casas, Reformas, especialista en colocación de piedra natural, colocación de piedra natural

Zonas de trabajo

Palamós, privíncia de Girona, Barcelona i Lleida

Premios:

En el sector de la premsa varem sortir a la prestigiosa revista "EL MUEBLE" del mes de setermbre del 2016 en el reportatge "Dos estilos en uno" on s´aprecien varies feines fetes amb pedra natural del país.Va ser un èxit.

Contacto:Xavier Cerdà Benguerel
Ubicación:17230
Palamós
España
Información profesional:
Coste medio de proyecto:Fem un pressupost de la col.locació quan sabem quina mena de pedra hi va (a petició del client), on es trova l´obra i la mena de col.locació de la pedra.A partir d´aquí donem un preu tencat per metre quadrat.Així el client sap en tot moment l´import de les feines a fer segons els metres quadrat que hi han.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.