Global arquitectes
Global arquitectes neix dins de l’ estudi d’arquitectura Doñate arquitectes associats, slp, que té una trajectòria de més de 40 anys. Un canvi generacional, amb nous valors i la necessitat d’acostar el nostre treball a les persones, ens impulsa cap al camí de la bioarquitectura.

La societat està canviant, i les necessitats actuals ja no es poden suplir amb la forma habitual que s’ha fet els últims anys. La crisi econòmica i energètica, però sobretot la crisi del sistema, fa imprescindible aquesta nova línia. L’arquitectura, fins al moment, es limitava a complir amb les necessitats d’allotjar a les persones per protegir-les de les inclemències del temps fent servir materials i sistemes que moltes vegades eren perjudicials per la salut. Amb coneixement, es pot assolir les mateixes necessitats però fent servir materials naturals i amb sintonia amb la biologia dels nostres cossos. Els edificis no deixen de ser una capa més que ens posem a sobre el nostre cos, i la nostra salut està estretament lligada a aquesta. El nostre entorn està carregat de radiacions, tant artificials com naturals. El coneixement d’aquestes i actuar ens permet reduir la nostra exposició a elles, i així millorar la nostra qualitat de vida i salut.

Servicios prestados
Bioconstrucción, Casas a medida, Casas energéticamente eficientes, Diseño arquitectónico, Diseño de edificios, Diseño sostenible, Diseño universal, Diseño y construcción de casas de invitados, Diseño y construcción de casas de la piscina, Diseño y construcción de porches, Instalación de ascensores, Planificación de espacios, Planos para casas, Reformas, Reformas de baños, Reformas de cocinas, Rehabilitación de fachadas, Reparación de balcones, Restauración de casas, Urbanismo, Redacción de planes parciales, Redacción de proyectos de urbanización, Redacción de proyectos de reparcelación, Redacción de planes de mejora urbana, Redacción de planes especiales, Redacción de catàlogos de masias

Zonas de trabajo
Barcelona, Moià
Contactar: Global Arquitectes
Ubicación: Torres i Amat, 21 4t C
08001
Barcelona
Barcelona
España
Información profesional:
Somos dos profesionales bajo la sociedad Doñate arquitectes associats, slp. Estamos colegiados por el COAC y tenemos seguro de responsabilidad civil.
Coste medio de un proyecto: 850 € - 25.000 €