Woodbine Terrace

This lovely kitchen was designed to optimize the space and flow of a home that was built in the 1950's. We created the kitchen to sit gracefully in the center of the living space. With the inclusion of an over-sized island and ceiling height cabinets we created a great flow for you to step into from the family room. Creative placement of two windows in the white subway tile back-splash and a frosted door for the walk in pantry are just a few of the details that set this kitchen apart.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.