WIMBLEDON FAMILY HOUSE

The lower ground floor of the house has witnessed the greatest transformation. A series of low-ceiling rooms were knocked-together, excavated by a couple of feet, and extensions constructed to the side and rear.

A large open-plan space has thus been created. The kitchen is located at one end, and overlooks an enlarged lightwell with a new stone stair accessing the front garden; the dining area is located in the centre of the space.

Photographer: Nick Smith

Imagen de comedor de cocina romántico, extra grande, sin chimenea, con paredes beige, suelo de madera clara y suelo beige —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Comedores con colores similares
Mandeville House
Finsbury Park Living / Dining Room
Diseño interior de varios espacios en chalet
DONUT
Tred Avon River
Brenmar 01
Tropical Dining Room
Denver Ranch
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.