Visionary

This project is a remodel of an existing kitchen in the heart of Ravenswood. A window was removed to add more storage and countertops. A previously awkward back hall transition was re-designed to incorporate additional space, to house the small built-in kitchen appliances and tall integrated freezer.
The goal of this project was to create space for everything in the kitchen and to minimize items sitting out on the countertops. A stand out feature was designed for the Buddha statue in eating area. Channel handle cabinetry at this location added to the Zen like design and ambiance. The Espirit door style is a horizontal textural door painted in a soft white lacquer.

Ejemplo de comedor de cocina actual, sin chimenea, con suelo de madera en tonos medios, suelo marrón y paredes blancas —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

viaterausa
Viatera USA se ha añadido esto a Viatera Ideabook 27 de marzo de 2014

Viatera | Ultra White | VESTA | yes we are all thinking the same thing #Quartz #HomeRenovation

Fotos en Visionary

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.