Vilters

The present project, with its clear and simple forms, looks for the interaction with the rural environment and the contact with the surrounding buildings. The simplicity and architectural dialogue between form and function are the theme for inside and outside. Kitchen and dining area are facing each other. The isle leads to a made-to-measure corner bench that stretches under the wide windows along the entire length of the house and connects to the kitchen across the corner. Above the tall units with their integrated appliances, the window continues as a narrow band. The white high gloss acrylic surface of the kitchen fronts forms a decorative contrast to the wood of the floor and bench. White lacquered recessed handles provide a tranquil, two-dimensional effect.

Diseño de recibidores y pasillos actuales con suelo de cemento —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

fabiana_lorenzo
Fabiana Lorenzo se ha añadido esto a Wish List 22 de mayo de 2017

el mueble para los zapatos y carteras

Fotos en Vilters

A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Vilters
Entry Staircase
Snow King Residence
Contemporary
Fall House
Stal Tre Hus (Steel Tree House)
Napoli Residence
Harbor View
Recibidores y pasillos con colores similares
Hallway
Lord Fairfax House Renovation
Elliott Ripper House
Mark Feehily Collaboration
Caya
Hillside house - hall
Memorial Residence
Hallway
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.