Vanguarda Architects

Pool House (2010)
Project and Works Management

Location Los Castores I, Nordelta, Tigre, Buenos Aires, Argentina
Total Area 457 m²
Photo Luis Abregú


Pool House>
Principal> Arq. Alejandro Amoedo
Lead Designer> Arq. Lucas D’Adamo Baumann
Project Manager> Hernan Montes de Oca
Collaborators> Federico Segretin Sueyro, Luciana Flores, Fausto Cristini

The main condition suggested by the owner for the design of this permanent home was to direct the views to the vast lagoon that is on the rear façade of the land.
To this end, we designed an inverted L layout, withdrawing the access to the house towards the center of the lot, allowing for wider perspectives at the rear of the lot and without limits to the environment.
Aligned on the front façade are the garages, study, toilet and service rooms: laundry, pantry, one bedroom, one bathroom and the barbecue area.
This geometry created a long path towards the entrance of the house, which was designed by combining vehicle and pedestrian access.
The social areas are organized from the access hall around an inner yard that integrates natural light to the different environments. The kitchen, the dining room, the gallery and the sitting room are aligned and overlooking the lagoon. The sitting room has a double height, incorporating the stairs over one of the sides of the inner yard and an in-out swimming pool that is joined to the lake visually and serves as separation from the master suite.
The upper floor is organized around the double-height space, also benefiting from the views of the environment, the inner yard and the garden. Its plan is made up of two full guest suites and a large study prepared for the owners’ work, also enjoying the best views of the lagoon, not just from its privileged location in height but also from its sides made of glass towards the exterior and towards the double height of the sitting room.

Modelo de comedor contemporáneo abierto —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

pensjp42
pensjp42 se ha añadido esto a Northport Paige 28 de enero de 2020

Basement cent slab can run right out door

webuser_418460243
Lindsey McWhorter se ha añadido esto a Lakehouse Open Basement Ideas 16 de octubre de 2019

Open concept instead of standard basement

webuser_418460243
Lindsey McWhorter se ha añadido esto a My ideas 16 de julio de 2019

Open concept instead of standard basement

webuser_750559646
Usuario de Houzz-750559646 se ha añadido esto a elements of design: alivia lopez 19 de marzo de 2019

u get a nice view and its a lot of space u get u own pool

Fotos en Pool House

Comedores con colores similares
Marco Island Remodel
Seaside Retreat
Greystone Collection
Magnificent Mediterranean
13 Summer Island
Gardi Street, Bradbury, California for Realtor Mimi Song at ReMax Premier
Rosefield and Dubford
Windsor Square Traditional
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.