Upper Noe House

This home is in Noe Valley, a highly desirable and growing neighborhood of San Francisco. As young highly-educated families move into the area, we are remodeling and adding on to the aging homes found there. This project remodeled the entire existing two story house and added a third level, capturing the incredible views toward downtown. The design features integral color stucco, zinc roofing, an International Orange staircase, eco-teak cabinets and concrete counters. A flowing sequence of spaces were choreographed from the entry through to the family room.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.