Tillingham | The Converted Barn

Lou already owned an AGA but felt the positioning of it was impractical and made the layout of the room feel clumsy. We chose to re-position the AGA between the two main beams in the kitchen as this was a far more functional spot - within easy reach of the food prep area on the island but not in the way of potential socialising space.

Foto de cocina comedor tradicional renovada, grande, con puertas de armario beige, encimera de acrílico, salpicadero beige y una isla —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Cocinas con colores similares
Chapel Cove- Vesta Home Show
Bunker Hill Kitchen Remodel
Cool, spacious kitchen with a modern twist
On Point
Spanish Hacienda
Villa The Rock - Ibiza
Lake House
Traditional Kitchen
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.