The Vermont Street Project

Partition walls offer a sense of separation while allowing the commons to flow as one. Custom reclaimed walnut cabinetry is mated with custom reclaimed wood tops and natural slate. The often enjoyed idea is "wood under the elbows" for any interactive or eating spaces in the kitchen.
Photos: (C) Loren Nelson Photography

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

sara_bergquist
Sara se ha añadido esto a kitchen 28 de junio de 2014

Mixed style- open ceiling between kitchen and mudroom. LIGHTING

chrissy_4
chrissy_4 se ha añadido esto a Telluride - Kitchen 23 de febrero de 2013

Overhead lighting is interesting, but would want darker material. Hadn't thought how to light but wanted to save this as a maybe option

cschuh
cschuh se ha añadido esto a cschuh's ideas 7 de octubre de 2012

I like the suspension of lights and how they are drilled through the timbers

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.