The Stanwood Estate Barn

The beautiful, old barn on this Topsfield estate was at risk of being demolished. Before approaching Mathew Cummings, the homeowner had met with several architects about the structure, and they had all told her that it needed to be torn down. Thankfully, for the sake of the barn and the owner, Cummings Architects has a long and distinguished history of preserving some of the oldest timber framed homes and barns in the U.S.
Once the homeowner realized that the barn was not only salvageable, but could be transformed into a new living space that was as utilitarian as it was stunning, the design ideas began flowing fast. In the end, the design came together in a way that met all the family’s needs with all the warmth and style you’d expect in such a venerable, old building.
On the ground level of this 200-year old structure, a garage offers ample room for three cars, including one loaded up with kids and groceries. Just off the garage is the mudroom – a large but quaint space with an exposed wood ceiling, custom-built seat with period detailing, and a powder room. The vanity in the powder room features a vanity that was built using salvaged wood and reclaimed bluestone sourced right on the property.
Original, exposed timbers frame an expansive, two-story family room that leads, through classic French doors, to a new deck adjacent to the large, open backyard. On the second floor, salvaged barn doors lead to the master suite which features a bright bedroom and bath as well as a custom walk-in closet with his and hers areas separated by a black walnut island. In the master bath, hand-beaded boards surround a claw-foot tub, the perfect place to relax after a long day.
In addition, the newly restored and renovated barn features a mid-level exercise studio and a children’s playroom that connects to the main house.
From a derelict relic that was slated for demolition to a warmly inviting and beautifully utilitarian living space, this barn has undergone an almost magical transformation to become a beautiful addition and asset to this stately home.

Imagen de sala de estar con biblioteca abierta, campestre, grande, sin televisor, con paredes blancas y suelo de madera clara —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

jennifer_holbert
Jennifer Holbert se ha añadido esto a Tewksbury future 6 de diciembre de 2016

Yes!!! Beams on flat ceiling! Must do this someday!!!

barbara_knebel
Barbara Knebel se ha añadido esto a barbara_knebel's ideas 2 de enero de 2016

black doors with wood could paint french doors to look similar

Salas de estar con colores similares
J Design Group Interior Designers Miami - Bal Harbour
Maverick Remodel
House SF
Bay Creek Remodel
Fireplace & Built-Ins
2011 Showcase - Hillside Retreat
Contemporary Lookout
Oficinas de la productora Blurfilms Barcelona
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.