The Oliver Residence

For the Oliver home we did a full railing remodel. The existing plain white rail was removed to make way for stained wood newels and railing, as well as our PC19/2 and PC22/4 wrought iron balusters in classic black. The end result – a transformation from drab to dramatic.

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Escaleras con colores similares
Extension d'un moulin
Manning Apartments
Queenslander, Fig Tree Pocket
Contemporary Staircase
Spa View Circle
Wicker Park Historic Restoration
Cherry Hills Village Remodel
Spa Creek Residence
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.