The Glens

"The Glens was designed as an outdoor entertainment, recreation, and retreat space for the client. The design began with a thorough evaluation of existing structures, vegetation, and topography to provide the clients with a clear understanding of the site and the phaes of the installation. The plan includes siting the wood deck, swimming pool, outdoor pavilion / kitchen area, sports court, gardens, car park, and drainage."

—  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Fotos en The Glens

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.