Sympathetically Extended

Mid Century Modern design to an existing mid-century home by Secret Design Studio. Documentation by Detail 9.

This is a free-standing studio/guest building that is located in the rear corner of the backyard, and covers the footprint of the previous brick shed building. It was designed to echo the style of the house. It contains an open plan living area, kitchenette, and bathroom.


This is a free-standing studio/guest building that is located in the rear corner of the backyard, and covers the footprint of the previous brick shed building. It was designed to echo the style of the house. It contains an open plan living area, kitchenette, and bathroom.

Imagen de casa de invitados independiente retro —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.