SOHO Condominium

Two adjacent condominium units were merged to create a new, single residence Located on the 12th floor of 505 Greenwich Street, the walls of the previous units were completely demolished and the new space was created from scratch as a 1600 square-foot home in the sky.
With five floor to ceiling windows facing east, the plan was derived by aligning all of the rooms along the windows for natural light and skyline views of SOHO. The main area is a loft like space for dining, living, eating, and working; and is backed up by a small gallery area that allows for exhibiting photography with less natural light. Flanking each end of this main space are two full bedrooms, which have maximum privacy due to their opposite locations.
The aspiration was to create a sublime and minimalist retreat where the city could be leisurely looked back upon as a spectator in contrast to the daily process of being a vigorous participant.

Photo Credit: Paul Dyer

Imagen de salón minimalista con paredes blancas —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

sophia_zhang63
Sophia Zhang se ha añadido esto a TSSF Ideas 8 de noviembre de 2017

use this sofa and coffee table: find more photo in this project

Salones con colores similares
Los Altos Hills Modern
living room
Проект для программы "Квартирный вопрос" на НТВ
library house
Living Room Becomes A Work Space
Presidio Hieghts Residence
DAWNRIDGE
Transitional Spaces
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.