Beatriz Silveira CasaDecor 2018 Embajada de Portugal
Beatriz Silveira CasaDecor 2018 Embajada de Portugal
Beatriz Silveira-Batik Interiores
Imagen de salón para visitas actual, sin televisor, con paredes blancas, suelo de madera en tonos medios y todas las chimeneas
Ático en Madrid
Ático en Madrid
Cecilia Gomez
Diseño de dormitorio infantil de 4 a 10 años, actual, con paredes blancas
Sol de Mencía
Sol de Mencía
BLAKSTAD. Design Consultants
Conrad White
Modelo de salón mediterráneo con paredes blancas, suelo de cemento, todas las chimeneas y suelo gris
Galan Sobrini Arquitectas Proyecto Concha Espina
Galan Sobrini Arquitectas Proyecto Concha Espina
Lupe Clemente Fotografía
Foto de salón con barra de bar contemporáneo con paredes verdes, suelo de madera en tonos medios, chimenea lineal y marco de chimenea de piedra
Porch
Porch
Rethink Design Studio
Exterior Paint Color: SW Dewy 6469 Exterior Trim Color: SW Extra White 7006 Furniture: Vintage fiberglass Wall Sconce: Barnlight Electric Co
Modelo de porche cerrado costero, de tamaño medio, en anexo de casas y patio delantero, con losas de hormigón
The Davis Home - Master Bedroom
The Davis Home - Master Bedroom
Marker Girl Home
Mom retreat a relaxing Master Bedroom in soft blue grey and white color palette. Paint color Benjamin Moore Brittany Blue, Circa Lighting, Custom bedside tables, Custom grey upholster bed, Lili Alessandra Bedding, Stark Carpet rug, Wallpaper panels thibaut, Paper flower Etsy
North West Design Award Winner 2010
North West Design Award Winner 2010
Kim Rooney Landscape Architecture
Kim Rooney
Modelo de patio actual, grande, sin cubierta, en patio trasero, con adoquines de hormigón y jardín vertical
Sherman Lake Home
Sherman Lake Home
Blansfield Builders, Inc.
Jim Furman
Diseño de jardín tradicional, grande, en patio trasero, con brasero
Family Headquarters Play Room
Family Headquarters Play Room
Interiors by Popov
Having two young boys presents its own challenges, and when you have two of their best friends constantly visiting, you end up with four super active action heroes. This family wanted to dedicate a space for the boys to hangout. We took an ordinary basement and converted it into a playground heaven. A basketball hoop, climbing ropes, swinging chairs, rock climbing wall, and climbing bars, provide ample opportunity for the boys to let their energy out, and the built-in window seat is the perfect spot to catch a break. Tall built-in wardrobes and drawers beneath the window seat to provide plenty of storage for all the toys. You can guess where all the neighborhood kids come to hangout now ☺
Modern White Home
Modern White Home
≥Thomas Everett Lamb Design and Development
Diseño de salón para visitas abierto, retro, de tamaño medio, sin chimenea, con paredes blancas, suelo de cemento, televisor independiente y suelo marrón
Eclectic Living Room
Eclectic Living Room
Diseño de salón para visitas ecléctico, de tamaño medio, sin chimenea y televisor, con paredes blancas y suelo de madera en tonos medios
Basement Kid's Play Area
Basement Kid's Play Area
Latitude 39 Designs, LLC
Photo by Megan Bannon
Modelo de dormitorio infantil contemporáneo con escritorio, paredes azules y moqueta
Living Room
Living Room
Etch Design Group
Photography by Mia Baxter www.miabaxtersmail.com
Imagen de salón abierto, tradicional renovado, grande, sin chimenea, con suelo de cemento y paredes grises
FishHawk West - Gasparilla Model Bonus Room
FishHawk West - Gasparilla Model Bonus Room
Masterpiece Design Group
How cool is this bonus room - turned - teen tech station & hangout? Our designers custom made the blackboard wall, and designed a computer workstation built-in, creating not only a functional room - but the coolest hangout!
Master Bathroom Remodel
Master Bathroom Remodel
Ryan
Personally designed. Construction carried out by Rios Construction, LLC in Phoenix, AZ.
Modelo de cuarto de baño principal, contemporáneo, de tamaño medio, con armarios con paneles lisos, puertas de armario de madera en tonos medios, bañera exenta, ducha esquinera, baldosas y/o azulejos grises, paredes grises, encimera de acrílico, lavabo de seno grande y ducha con puerta con bisagras
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
UWS Condo
UWS Condo
Life Well Lived
http://www.reganwood.com/index
Diseño de salón para visitas cerrado, ecléctico, de tamaño medio, sin televisor, con paredes azules, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón
Palms Inspired Huntington Beach Home
Palms Inspired Huntington Beach Home
Billy Kien Designs
Modelo de salón tradicional renovado con paredes blancas, suelo de madera clara y suelo beige
ÁTICO PEDRALBES
ÁTICO PEDRALBES
The Room Studio
Proyecto realizado por Meritxell Ribé - The Room Studio Construcción: The Room Work Fotografías: Mauricio Fuertes
Ejemplo de balcones mediterráneo, pequeño, en anexo de casas
Red Brick Apartment, Temple Bar, Dublin 2
Red Brick Apartment, Temple Bar, Dublin 2
Think Contemporary
De Urbanic
Diseño de salón para visitas abierto y piedra, contemporáneo, de tamaño medio, sin chimenea y televisor, con suelo laminado y suelo beige
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.