Pleasant Valley Guest Suite

Our clients had just adopted a baby girl and needed extra space with a full bath for friends and family to come visit (and help out). The garage had previously been converted into a guest room with a sauna and half bath. The washer and dryer where located inside of the closet in the guest room, which made it difficult to do laundry when guest where there. That whole side of the house needed to be converted to more functional living spaces.

We removed the sauna and some garage storage to make way for the new bedroom and full bathroom area and living space. We were still able to kept enough room for two cars to park in the garage, which was important to the homeowners. The bathroom has a stand-up shower in it with a folding teak shower seat and teak drain. The green quartz slate and white gold glass mosaic accent tile that the homeowner chose is a nice contrast to the Apollo White floor tile. The homeowner wanted an updated transitional space, not too contemporary but not too traditional, so the Terrastone Star Light quartz countertops atop the Siteline cabinetry painted a soft green worked perfectly with what she envisioned. The homeowners have friends that use wheelchairs that will need to use this bathroom, so we kept that in mind when designing this space. This bathroom also serves as the pool bathroom, so needs to be accessible from the hallway, as well.

The washer and dryer actually stayed where they were but a laundry room was built around them. The wall in the guest bedroom was angeled and a new closet was built, closing it off from the laundry room. The mud room/kid’s storage area was a must needed space for this homeowner. From backpacks to lunchboxes and coats, it was a constant mess. We added a bench with cabinets above, shelving with bins below, and hooks for all of their belongings. Optimum Penny wall covering was added a fun touch to the kid’s space. Now each child has their own space and mom and dad aren’t tripping over their backpacks in the hallway! (Clients are waiting to install hardwoods throughout when they remodel the connecting rooms). Everyone is happy and our clients (and their guests) couldn’t be happier with their new spaces!

Design/Remodel by Hatfield Builders & Remodelers | Photography by Versatile Imaging

Diseño de cuarto de lavado de galera, tradicional renovado, de tamaño medio, con paredes grises, suelo de madera en tonos medios, lavadora y secadora juntas y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

sharioshima
sharioshima se ha añadido esto a Entry Room 23 de febrero de 2021

If no big fridge in kitchen, space for extra freezer/fridge in mud room?

madenapoli
madenapoli se ha añadido esto a Laundry Room 27 de julio de 2019

Great idea for the extra refrigerator

Lavaderos con colores similares
Artisan Tour Home 2018
Thornbury Extension
House 26 - Parade of Homes 2018
120 Year Old Victorian Home Renovation & Remodel
Vejle
Orono Custom Home
Interior KG
季節の移ろいを望む家
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.