Piney Point Ranch

Remodeling and adding on to a classic pristine 1960’s ranch home is a challenging opportunity. Our clients were clear that their own sense of style should take precedence, but also wanted to honor the home’s spirit. Our solution left the original home as intact as possible and created a linear element that serves as a threshold from old to new. The steel “spine” fulfills the owners’ desire for a dynamic contemporary environment, and sets the tone for the addition. The original kidney pool retains its shape inside the new outline of a spacious rectangle. At the owner’s request each space has a “little surprise” or interesting detail.

Photographs by: Miro Dvorscak

Imagen de recibidores y pasillos minimalistas con suelo de terrazo y suelo blanco —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

tien80
tien80 se ha añadido esto a PRP 26 de octubre de 2019

Showing the simplicity of a hallway, nothing material wise I am calling out

qdsteele
Quentin Steele se ha añadido esto a Miscellaneous 23 de octubre de 2019

I like the embedded lights in the hallway

idan_buberman
Idan Buberman se ha añadido esto a Floor 30 de agosto de 2019

רצפה נוצצת כזאת זה אסון! רואים כל טיפת אבק. חחחחחח מי כתב את זה???

passionphd__
passionphd . se ha añadido esto a passionphd's ideas 22 de julio de 2018

Terrazzo hallway (white walls+accent)

Recibidores y pasillos con colores similares
Miami Condo
New York City Townhouse
Loft in San Blas - Madrid ES
Mediterranean Hall
2011 HHL Landing
My Houzz: Scott Talmon: Tel Aviv, Israel
Interior Design Photography 3
house 1
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.