Piermont - Turn of the Century Renovation

This existing home was originally built circa 1919, and was ready for a major renovation. As was characteristic of the period in which the home was built, the existing spaces were small and closed in. The design concept included removing walls on first floor for a thoroughly updated and open living / dining / kitchen space, as well as creating a new first floor powder room and entry. Great care was taken to preserve and embrace original period details, including the wood doors and hardware (which were all refinished and reused), the existing stairs (also refinished), and an existing brick pier was exposed to restore some of the home’s inherent charm. The existing wood flooring was also refinished to retain the original details and character.

This photo highlights the first floor powder room that was created near the home's entry.

Photo Credit: Steve Dolinsky

Modelo de aseo clásico renovado, pequeño, con paredes grises, suelo de baldosas de cerámica, lavabo con pedestal y suelo gris —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Aseos con colores similares
I COLORI DELLA CITTTA'
Stylish Copper Mosaic Washroom Design
Jackson Hole 3 Creek Residence
Modern Farmhouse with views of Prior Lake
Completed work
Beverly Hills
Bathroom, powder room and laundry room renovation
Tahoe, California
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.