Piedmont Residence

An existing house was deconstructed to make room for 7200 SF of new ground up construction including a main house, pool house, and lanai. This hillside home was built through a phased sequence of extensive excavation and site work, complicated by a single point of entry. Site walls were built using true dry stacked stone and concrete retaining walls faced with sawn veneer. Sustainable features include FSC certified lumber, solar hot water, fly ash concrete, and low emitting insulation with 75% recycled content.

Photos: Mariko Reed
Architect: Ian Moller

Modelo de dormitorio clásico, sin chimenea, con paredes beige y moqueta —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 8 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

lina_beana
Lina Herbst se ha añadido esto a My Project 21 de septiembre de 2021

love the lamp, cozy lil alcove reading spot

Dormitorios con colores similares
Современная классика Спальня
Luxury Bedroom
Barton Hills Remodel / Addition
Hilltop Colonial
Queen Guest Room
Penthouse-Wohnung in Frankfurt
My Houzz: Revamped Flea Market Finds add personality to a Dutch home
Traditional Bedroom
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.