Piedmont Residence

An existing house was deconstructed to make room for 7200 SF of new ground up construction including a main house, pool house, and lanai. This hillside home was built through a phased sequence of extensive excavation and site work, complicated by a single point of entry. Site walls were built using true dry stacked stone and concrete retaining walls faced with sawn veneer. Sustainable features include FSC certified lumber, solar hot water, fly ash concrete, and low emitting insulation with 75% recycled content.

Photos: Mariko Reed
Architect: Ian Moller

Foto de cuarto de baño rectangular, clásico, con bañera exenta, suelo de madera en tonos medios y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto tiene 7 preguntas

Lo que dicen los usuarios:

jgibinteriors
Jgib Interiors se ha añadido esto a Tricia - Bath 15 de septiembre de 2021

Open shelf with towel rack below. On side of smaller vanity to balance makeup on other side LIKE THE INSET SHELVES WITH THE TRIM

dad3dogs
dad3dogs se ha añadido esto a Bathroom Ideas 30 de diciembre de 2020

shelves at the end of the bath; yours would be wider. like the towel bar below

España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.