Pavillon style loft

Modelo de comedor actual, pequeño, abierto, sin chimenea, con paredes blancas y suelo de ladrillo —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

laura_farneti
lepomme photostudio se ha añadido esto a Idee di laura_farneti 30 de mayo de 2021

idea per sfruttare bene gli spazi

lynda_ridley26
Lynda Ridley se ha añadido esto a Beyond house 6 de diciembre de 2020

Bathroom ceiling lowered to create a mezzanine - the bed is behind the bookcase balistrade The stairs design is designed to look as though it doesn’t take up too much room.

sehrish_din
sehrish din se ha añadido esto a Living Room 6 de diciembre de 2020

Build over what’s already there This bijou French library and micro lounge is another example of how a new floor area can be constructed to sit over existing rooms. Here, the designers reduced the height of the bathroom ceiling in order to create space above it for a mini mezzanine. Part of the motivation, as well as to add living space, was to create architectural interest in a previously plain interior. The construction alone does that – especially with the monochrome paintwork to accentuate the lines – but additional details, such as the wall niches for display, and a new window, add yet more dimension. And no space has been wasted, as the barrier doubles as a bookcase. The stairs are particularly clever: half of each tread has been designed to ‘float’, so as not to block the sightline

nasser97
Nas se ha añadido esto a Hastings 6 de diciembre de 2020

Build over what’s already there This bijou French library and micro lounge is another example of how a new floor area can be constructed to sit over existing rooms. Here, the designers reduced the height of the bathroom ceiling in order to create space above it for a mini mezzanine. Part of the motivation, as well as to add living space, was to create architectural interest in a previously plain interior. The construction alone does that – especially with the monochrome paintwork to accentuate the lines – but additional details, such as the wall niches for display, and a new window, add yet more dimension. And no space has been wasted, as the barrier doubles as a bookcase. The stairs are particularly clever: half of each tread has been designed to ‘float’, so as not to block the sightline.

Comedores con colores similares
North Shore Pine Street
Totteridge Home
Sunshine Canyon Home
Traditional Dining Room
Eureka Zen
Gesamteinrichtung Privathaus
Modern Beach Home Dining
Transitional Dining Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.