Palouse Residence

An efficient floor plan and modest structure designed for a young couple to blend in with the surrounding farming community. The expansive south and east facing glass captures incredible views form every room in the loft-like living area. The timber columns and overbuilt awnings further defines the appearance of a dilapidated barn from the casual passersby.

Ejemplo de salón minimalista con suelo de cemento y estufa de leña —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los Houzzers:

moomers
moomers se ha añadido esto a DavidandZarelys 19 mar. 2019

in the corner? Distance required from glass???

streamlineconstructionhalifax
Streamline Construction se ha añadido esto a aimyv's ideas 11 ago. 2018

WOOD STOVE, CONCRETE FLOORS, LARGE WINDOWS. Great windows and concrete floor don’t love the stove. But concept is solid.

A los usuarios que les ha gustado esta foto también les ha gustado
Palouse Residence
Palouse Residence
Palouse Residence
Palouse Residence
Palouse Residence
Glen Lake Tower
Palouse Residence
Modern Cabin Interior
Salones con colores similares
Hudson/Panos House
Rustic Living Room
Остекление частного банного комплекса
Focal point wall in new living room
Los Altos California
JOhn Lewis Design Project Living Room
view from living area to garden and studio
Traditional Living Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.