one-world design

The design reveals previously unseen panoramic views of London’s famous skyline and increases the usable floor space and value by reconfiguring access arrangements. The resulting accommodation is divided into 4 suites, with separate bedrooms, bathrooms, walk-in wardrobes and changing spaces, study areas and children’s play space. There is also family kitchen and a large central hub space which is arranged to host both social gatherings of family and friend and more intimate family moments.

Foto de salón abierto, contemporáneo, con paredes grises —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

webuser_664254566
caden jensen se ha añadido esto a Family/living areas 11 de diciembre de 2020

Wow! This is such a great photo. I really love what is in it and really appreciate the architectural and/or interior design of the room/space/out door area. the details are all really cool, and I think I could make a really funny joke about this. the theme is so cool and I can't wait to visit this photo in the future.

Salones con colores similares
Private House
Colorful Office | West Cobb
LIVING ROOM | Contemporary Home Remodel | Century City Townhouse | Part One
Luxury Custom Home Renovation, Living Room
Penthouse -Notting Hill
Interior Design Project 2
Red8
MAISON MAZERES
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.