Old World Flair

AV Architects + Builders
Location: Great Falls, VA, US

A full kitchen renovation gave way to a much larger space and much wider possibilities for dining and entertaining. The use of multi-level countertops, as opposed to a more traditional center island, allow for a better use of space to seat a larger crowd. The mix of Baltic Blue, Red Dragon, and Jatoba Wood countertops contrast with the light colors used in the custom cabinetry. The clients insisted that they didn’t use a tub often, so we removed it entirely and made way for a more spacious shower in the master bathroom. In addition to the large shower centerpiece, we added in heated floors, river stone pebbles on the shower floor, and plenty of storage, mirrors, lighting, and speakers for music. The idea was to transform their morning bathroom routine into something special. The mudroom serves as an additional storage facility and acts as a gateway between the inside and outside of the home.

Our client’s family room never felt like a family room to begin with. Instead, it felt cluttered and left the home with no natural flow from one room to the next. We transformed the space into two separate spaces; a family lounge on the main level sitting adjacent to the kitchen, and a kids lounge upstairs for them to play and relax. This transformation not only creates a room for everyone, it completely opens up the home and makes it easier to move around from one room to the next. We used natural materials such as wood fire and stone to compliment the new look and feel of the family room.

Our clients were looking for a larger area to entertain family and guests that didn’t revolve around being in the family room or kitchen the entire evening. Our outdoor enclosed deck and fireplace design provides ample space for when they want to entertain guests in style. The beautiful fireplace centerpiece outside is the perfect summertime (and wintertime) amenity, perfect for both the adults and the kids.

Stacy Zarin Photography

Diseño de sala de estar cerrada, clásica renovada, de tamaño medio, con paredes beige, suelo de madera oscura, chimenea lineal, marco de chimenea de piedra, televisor colgado en la pared y suelo marrón —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.

Lo que dicen los usuarios:

webuser_600978451
J Kolo se ha añadido esto a My Project 5 de agosto de 2020

Don't like. generic. don't like ledgestone

designsynthesis
Fran Kerzner- DESIGN SYNTHESIS se ha añadido esto a Kramer 20 de enero de 2018

Stacked stone surround, drywall above

Salas de estar con colores similares
Living Spaces
Western Run-getaway room
lake keowee
Silverleaf Home 1
Lincoln Park Co-op
Lake Tahoe Residence
Beach Style Living Room
Traditional Family Room
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.