Oakfield House, Malvern

HALLWAY. This Malvern cottage was built 10 years before we began work and lacked any character. It was our job to give the home some personality and on this occasion we felt the best solution would be achieved by taking the property back to a shell and re-designing the space. We introducing beams, altered window sizes, added new doors and moved walls. We also gave the house kerb appeal by altering the front and designing a new porch. Finally, the back garden was landscaped to provide a complete finish.

Diseño de recibidores y pasillos bohemios con paredes verdes y moqueta —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.