O'Connor - Two-Story Renovation

Previously renovated with a two-story addition in the 80’s, the home’s square footage had been increased, but the current homeowners struggled to integrate the old with the new.

An oversized fireplace and awkward jogged walls added to the challenges on the main floor, along with dated finishes. While on the second floor, a poorly configured layout was not functional for this expanding family.

From the front entrance, we can see the fireplace was removed between the living room and dining rooms, creating greater sight lines and allowing for more traditional archways between rooms.

At the back of the home, we created a new mudroom area, and updated the kitchen with custom two-tone millwork, countertops and finishes. These main floor changes work together to create a home more reflective of the homeowners’ tastes.

On the second floor, the master suite was relocated and now features a beautiful custom ensuite, walk-in closet and convenient adjacency to the new laundry room.

Gordon King Photography

Foto de habitación de bebé neutra vintage, de tamaño medio, con paredes blancas y suelo de madera clara —  Houzz
Temas de fotos relacionados
Esta foto no tiene preguntas.
Habitaciones de bebé con colores similares
Triplex Ile de La Jatte
Beach
Transitional Nursery
2018 Parade of Homes - Dream Home
Salt Lake Parade of Homes 2017
A California Cape-Cod Beauty
Gender Neutral Mid Cenutry Modern Nursery -Sherman Oaks California
The Oliver Project
España
Personalizar mi experiencia con el uso de cookies

Al continuar en este sitio o utilizar esta aplicación, acepto que el grupo Houzz pueda utilizar cookies y tecnologías similares para mejorar sus productos y servicios, ofrecerme contenido relevante y personalizar mi experiencia. Saber más.